Over Ons


Luxe en glamour

Silver Eleven biedt u een uitlopende en exclusieve collectie aan van glamoureuze verfijning. Onze collectie dat comfortabele sferen uitstraalt gecombineerd met luxe alom is waar wij van Silver Eleven voor staan. Dit kunnen wij aanbieden door samen te werken met de karaktervolle ontwerpen uit de Stainmetz collectie


Stainmetz

Stainmetz creëert luxe interieur collecties voor designers en retailers in het hoge segment. Ieder design is meer dan een visueel statement; ze zijn stijlvol, tijdloos en uniek. Én alles wordt op Nederlandse bodem geproduceerd. Maar wel over de hele wereld verkocht! Bij het samenstellen van de collectie worden alle keuzes met veel aandacht en zorgvuldigheid gemaakt om kwaliteit en originaliteit te waarborgen.

Door de Stainmetz collectie in onze showroom aan te bieden gaan we voor het beste resultaat. Door de mix van betaalbare en exclusieve meubelen slagen wij erin om deze beleving voor een grote groep klanten mogelijk te maken.


Maatwerk interieur

Silver Eleven is meer dan een showroom met meubels, we zijn namelijk ook gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van uw interieur op maat. Mocht u professionele hulp nodig hebben bij de inrichting van uw woning of bedrijfsruimte, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres!

Voor een maatwerk interieur werken wij nauw samen met Stainmetz en kunnen wij samen met de opdrachtgever een uniek en passend interieur creëren dat geheel de smaak en levensstijl van de opdrachtgever weerspiegelt. Omdat alles in Nederland word geproduceerd kunnen wij u meenemen in elke stap van het proces en kunnen wij u van een minimale levertijd voorzien.

Enthousiast en benieuwd naar de mogelijkheden voor een interieurontwerp? Op onze Instagram-account delen wij voorbeelden van onze opgeleverde projecten of bel ons op telefoonnummer +31 647253249, stuur een e-mail naar info@silvereleven.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.


Showroom

Ik nodig u graag uit om onze showroom Silver Eleven aan de Amsterdamsestraatweg ( 591-593 ) in Utrecht te bezoeken als u op zoek bent naar invulling voor een bijzonder interieur met karakter of als u gewoonweg wooninspiratie wilt opdoen.

stoel
Website door BlueBird Media B.V. | Privacy Beleid | Cookie Beleid